Privatumo politika

Mūsų tinklalapio adresas: www.ginlora.lt

Įmonės pavadinimas – UAB „Ginlora”
Įmonės kodas – 245251710
PVM mokėtojo kodas – LT452517113
Telefonas – +370 650 64480

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

Kai kurie mūsų pasirinkti partneriai yra užsienio įmonės, kurios taip pat gali tvarkyti Jūsų duomenis, kaip bendrieji duomenų valdytojai. Šios įmonės yra įsipareigojusios taikyti asmens duomenų tvarkymo saugumo ir teisėtumo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimus.

Facebookhttps://lt-lt.facebook.com/privacy/explanation;

Facebook slapukų politikahttps://lt-lt.facebook.com/policies/cookies/;

Google Analytics:  https://www.google.com/analytics/terms/dpa/dataprocessingamendment_20160909.html

  • wp_woocommerce_session_ (trukmė 2 dienos, kiekvienam klientui sukuriamas unikalus kodas, pagal kurį matosi kuriuose puslapiuose lankėtes)
  • woocommerce_recently_viewed (trukmė sesija (priklauso nuo jūsų naudojamos naršyklės ir operacinės sistemos), mato kokius produktus peržiūrėjote sesijos metu)
  • trečiųjų šalių slapukai (Google analytics, Facebook)